E-book z przepisami na pieczywo, ale też inne, ciekawe dania, które można wykonać na zakwasie.
Będą m.in. takie przepisy jak:
Gotuję i piekę bez alergenów i glutenu od 8 lat. Od 4 lat dzielę się moją wiedzą z czytelnikami bloga Nicpoń w kuchni.
Moim
celem jest pokazanie, że kuchnia bezglutenowa, bez nabiału, jajek i
cukru nie jest wcale trudna i skomplikowana, jak się o niej słyszy.
W związku z tym, zorganizowałam wyzwanie #ZAKWASYZNICPONIEM, którym udowodniłam ponad 600 zapisanym uczestnikom, że hodowanie zakwasu i pieczenie bezglutenowego chleba zamiast frustracji może budzić radość i dać wiele satysfakcji. Trzeba tylko wiedzieć jak to zrobić i znać pewne zasady i przetestowane sposoby.
Zapisz się na mój mini kurs, na którym poznasz wszystkie informacje, zasady i wskazówki by wyhodować silny, pracujący zakwas i piec pyszne, bezglutenowe chleby!