Teraz możesz z łatwością piec bezglutenowe chleby na zakwasie!

CZY TEN KURS JEST DLA CIEBIE?

  • Jeśli nigdy nie próbowałaś piec chleba na zakwasie,
  • Jeśli jesteś lub ktoś z Twoich bliskich jest na diecie bezglutenowej,
  • Jeśli pieczenie bezglutenowych wypieków często kończy się niepowodzeniem,
  • Jeśli tęsknisz za prawdziwym smakiem świeżego chleba z chrupiącą skórką,
  • Jeśli nigdy nie wyhodowałaś zakwasu i nie wiesz jak się za to zabrać,
  • a może hodowałaś zakwas, ale nie wychodziło,
  • Jeśli musisz ograniczyć drożdże w diecie,
  • Jeśli chcesz się nauczyć jak przerabiać przepisy na drożdżach na takie same z użyciem zakwasu,

Tak, ten kurs jest właśnie dla Ciebie!

Sprawdź opinie uczestników o wyzwaniu, na podstawie którego powstał kurs:

DODATKOWY BONUS!

JEŚLI WYBIERZESZ WERSJĘ PLUS LUB PREMIUM, OTRZYMASZ E-BOOK

WYPIEKI NA ZAKWASIE

E-book z przepisami na pieczywo, ale też inne, ciekawe dania, które można wykonać na zakwasie.

Będą m.in. takie przepisy jak:

  • drożdżówki z budyniem i rabarbarem
  • zakwas na żurek
  • pizza
  • racuchy z truskawkami
  • placki z zaczynu z oliwkami i solą
  • rogaliki i wiele innych!

WERSJA PODSTAWOWA


  • Wersja podstawowa to wstęp i trzy moduły, które krok po kroku przeprowadzą Cię przez proces od zera do upieczenia pysznego chleba bezglutenowego na zakwasie,
  • Kurs zawiera także Q&A wyzwania #zakwasyznicponiem czyli listę pytań i odpowiedzi na najczęściej pojawiające się pytania, które zadawali uczestnicy w trakcie wyzwania z pieczenia chleba na zakwasie.

WERSJA PLUS


  • Wersja plus poza tym, co w podstawowej zawiera również dostęp do zamkniętej grupy na messengerze, gdzie będę aktywnie wspierać uczestników, podpowiadać i pomagać

WERSJA PREMIUM


  • Premium, to dodatkowe moje wsparcie w formie konsultacji, telefonicznej lub przez inny komunikator. Będziesz mogla porozmawiać ze mną o gotowaniu bez glutenu i nabiału. Będę do Twojej dyspozycji przez 30 minut.


Cześć, nazywam się

Karolina Nicpoń

I jestem znana z tego, że nie komplikuję gotowania.

Gotuję i piekę bez alergenów i glutenu od 8 lat. Od 4 lat dzielę się moją wiedzą z czytelnikami bloga Nicpoń w kuchni.

Moim celem jest pokazanie, że kuchnia bezglutenowa, bez nabiału, jajek i cukru nie jest wcale trudna i skomplikowana, jak się o niej słyszy.

W związku z tym, zorganizowałam wyzwanie #ZAKWASYZNICPONIEM, którym udowodniłam ponad 600 zapisanym uczestnikom, że hodowanie zakwasu i pieczenie bezglutenowego chleba zamiast frustracji może budzić radość i dać wiele satysfakcji. Trzeba tylko wiedzieć jak to zrobić i znać pewne zasady i przetestowane sposoby.

Zapisz się na mój mini kurs, na którym poznasz wszystkie informacje, zasady i wskazówki by wyhodować silny, pracujący zakwas i piec pyszne, bezglutenowe chleby!

.